Blokowanie sklepu - włącz i wyłącz sklep jednym kliknięciem.

Kiedy chcesz wyłączyć na chwilę cały sklep, możesz to zrobić jednym kliknięciem. Wtedy klienci wchodząc na stronę, zobaczą odpowiednio przygotowany komunikat i zdjęcie. Jeśli aktualizujesz oprogramowanie, to system automatycznie zablokuje sklep na czas aktualizacji i włączy go zakończeniu procesu. Możesz też wyłączyć i włączyć sklep w dowolnym momencie np. podczas większej aktualizacji oferty lub innych zmian.

W panelu administracyjnym wybierz AplikacjeBlokowanie sklepu


Konfiguracja blokowania sklepu
  1. Zaznacz Wyłącz sklep,
  2. Wpisz Tytuł strony,
  3. Wpisz Opis strony,
  4. Dodaj Zdjęcie,

    Aby przywrócić domyślny obraz zaznacz Przywróć domyślne zdjęcie i kliknij Zapisz.

  5. Naciśnij przycisk Zapisz.
Komunikat wyświetlany w zablokowanym sklepie

SOTESHOP 7

Dokumentacja dla wersji 7

SOTE YouTube

Bądź na bieżąco z nowościami programu SOTESHOP. Subskrybuj kanał SOTE na YouTube.