Blokowanie sklepu - włącz i wyłącz sklep jednym kliknięciem.

Kiedy chcesz wyłączyć na chwilę cały sklep, możesz to zrobić jednym kliknięciem. Wtedy klienci wchodząc na stronę, zobaczą odpowiednio przygotowany komunikat i zdjęcie. Jeśli aktualizujesz oprogramowanie, to system automatycznie zablokuje sklep na czas aktualizacji i włączy go zakończeniu procesu. Możesz też wyłączyć i włączyć sklep w dowolnym momencie np. podczas większej aktualizacji oferty lub innych zmian.

SOTESHOP. Blokowanie sklepu.

W panelu administracyjnym wybierz Aplikacje → Blokowanie sklepu

Konfiguracja blokowania sklepu
  1. Zaznacz Wyłącz sklep,
  2. Wpisz Tytuł strony,
  3. Wpisz Opis strony,
  4. Dodaj Zdjęcie,

    Aby przywrócić domyślny obraz zaznacz Przywróć domyślne zdjęcie i kliknij Zapisz.

  5. Naciśnij przycisk Zapisz.
Komunikat wyświetlany w zablokowanym sklepie

Ostatnie zmiany

Sprawdź co ostatnio zmieniliśmy w SOTESHOP.

SOTE YouTube

Bądź na bieżąco z nowościami programu SOTESHOP. Subskrybuj kanał SOTE na YouTube.